Humans of HI Norway: Harald

Navn: Harald.

Født: 1960.

Vokste opp i Lillehammer, bor i Jessheim.

Jobb: Hostel manager på HI Oslo Haraldsheim.

HaraldMo_Haraldsheim©IreneLislien

Jeg ble født i 1960 i Lillehammer, og har jobbet som daglig leder på Haraldsheim siden 2004.  Før det har jeg jobbet i ulike miljøer og ulike arbeidsplasser, og har igjennom dette vært involvert i masse ulike problemstillinger, rutiner og systemer. Min første jobb var som lærling i kokkefaget ved Sanderstølen Høyfjellshotell i Valdres. Min mest minnerike og interessante jobb var som prosjektleder for Food-Service under Ol på Lillehammer 94. Jeg jobbet i OL-organisasjonen (LOOC) i 4,5 år.

Det er meningsfylt å drive vandrerhjem av to hovedgrunner. For det første, fordi man skaper et trivelig, rimelig og alternativt overnattingstilbud for de ulike gjester. For det andre, fordi man skaper gode arbeidsplasser i lokalmiljøet. Jeg liker å jobbe på Haraldsheim, fordi det er et hyggelig og personlig vandrerhjem med en skjermet og grønn beliggenhet, midt i Oslo. Av alle de gjester som har vært på vandrerhjemmet, så må HKH Kronprinsesse Mette Marit være den som jeg husker best. Jeg har ønsket henne velkommen ved to anledninger.

IMG_1592
Kronprinsesse Mette Marit på besøk på Haraldsheim

Jeg liker også veldig godt å reise selv. Jeg foretrekker storbyer som reisemål. Det var fantastisk å besøke Barcelona under OL i 1992. Ellers reiser jeg hvert år til lakseelvene i Trøndelag, Orkla og Gaula. Hvis jeg skulle velge blant alle reisemål hvor jeg ikke har vært, måtte det være Japan. Mitt største ønske for denne verdenen, er at det kommer stabilitet mellom alle nasjoner i Afrika, slik at det kontinentet kunne utvikles til å bli det det har potensiale til å bli. Mitt største frykt er hvis Tottenham skulle vinne Premier League! Det kommer ikke til å skje, men bare tanken…

_MG_8337
Hagen på HI Oslo Haraldsheim

Bestill oppholdet ditt på Haraldsheim her. 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s